Edwin Hofman

Naam: Edwin Hofman
Functie: Fractievertegenwoordiger
Email: E.Hofman@apeldoorn.nl
Tel: 06 14 67 30 28
Portefeuilles: wordt binnenkort geupdate
Dorpen en wijken: wordt binnenkort geupdate

Ik ben Edwin Hofman fractievertegenwoordiger van WijApeldoorn, geboren op 26 augustus 1966. Sinds 2009 woon ik in Apeldoorn de wijk Osseveld. En als buurtbewoner sta ik op kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen 2022 van de lijst van WijApeldoorn,

Ik woon tegenover het terrein van GGnet/Deventerstraat waar in het voorjaar van 2022 het AZC gaat komen.

Een van de redenen waarom ik voor WijApeldoorn in de raad wil, is omdat WijApeldoorn zich hard wil maken voor een klein AZC waar pas mag worden uitgebreid als er minimaal 3 maal (1x per jaar) een monitoring heeft plaatsgevonden (en niet zoals wethouder Willems van Lokaal Apeldoorn, in de PMA van 14 oktober heeft verteld dat de opdracht die gegeven is alleen maar geld voor een nulmeting en een 1ste meting dat vindt WijApeldoorn te weinig).

Ik begrijp dat we onze ogen niet kunnen sluiten voor het vluchtelingenprobleem in de wereld, maar we moeten zeker geen nieuwe problemen in onze wijken rondom het AZC gaan creëren. Luister naar inwoners en communiceer open en eerlijk, daar gaat het om! Als fractievertegenwoordiger voor WijApeldoorn ben ik onder meer aanspreekpunt voor de wijken Osseveld-Woudhuis, Zuidbroek en Zevenhuizen en de onderwerpen WMO/decentralisatie AWBZ, integratie, welzijnswerk, Jeugdzorg/decentralisatie Jeugdzorg en financiën.