Meedoen

WijApeldoorn is op zoek naar jou!

Terwijl het vooral lijkt te gaan om de landelijke politiek, wordt heel veel besloten in je eigen gemeente. Burgers willen steeds meer inspraak in en invloed hebben op de besluitvorming. Een perfecte combinatie dus om voor een lokale partij zoals WijApeldoorn te kiezen. Wij weten beter de lokale onderwerpen te vinden en hebben daarmee ook een betere aansluiting bij de kiezer.

Bij een politieke partij komt veel kijken: raadsleden, fractievertegenwoordigers, de fractieassistent en het bestuur doen dat politieke werk naast hun eigen – vaak fulltime – baan. Extra handjes om te helpen zijn dus altijd welkom! WijApeldoorn zoekt daarom naar enthousiaste mensen uit de hele gemeente Apeldoorn die ons willen ondersteunen! Ondersteuners voor de fractie, leden voor onze politieke beweging en vrijwilligers om te helpen. Op wat voor manier dan ook. Of misschien wil je kans maken om voor de Gemeenteraadsverkiezingen van 2026 op onze kieslijst komen om fractievertegenwoordiger of raadslid te worden!

Maar niet-actief ons steunen kan ook door je bij ons aan te sluiten. Kom een keer met ons kennis maken zodat we je meer over onze standpunten kunnen vertellen.

Mail ons via WijApeldoorn@apeldoorn.nl zodat we samen kunnen kijken hoe we elkaar kunnen helpen. Sluit je bij ons aan! Op die manier kunnen we in 2026 veel zetels behalen en kunnen we ons samen in gaan zetten voor de zaken die in onze gemeente alle inwoners raken. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Wist je dat je tegenwoordig ook lid kan worden van WijApeldoorn? Vul hier het lidmaatschapsformulier in!