Gert Methorst

Naam: Gert Methorst
Functie: Fractievertegenwoordiger
Email:
Portefeuilles: wordt binnenkort geupdate
Dorpen en wijken: wordt binnenkort geupdate

Mijn naam is Gert Methorst, een geboren en getogen Apeldoorner van 73 lentes jong. Ik ben getrouwd met Janke en we hebben 2 kinderen en 4 kleinkinderen. Na de MULO heb ik de pedagogische academie afgerond en ben na mijn diensttijd van 1973 tot 2012 in het onderwijs werkzaam geweest. Begonnen op de toenmalige “woonwagenschool” te Wenum/Wissel en vanaf 1975 tot 2012 verbonden als leerkracht aan de Hoenderloogroep.

In mijn vrije tijd ben ik 10 jaar voorzitter geweest van tennisclub VEGO en momenteel tennis ik en ben tevens lid van golfclub Descherpenbergh, sinds een jaar ben ik daar ook marshall.

Vanaf 1996 ben ik politiek actief, van 2002 tot 2006 als Raadslid van Groenlinks en in 2020 als fractievertegenwoordiger van 50plus. Ik kan u verzekeren dat ondanks dat ik een pensionado ben en in principe op mijn lauweren zou kunnen rusten, ik nog steeds midden in de maatschappij sta en uiterst gemotiveerd ben om mij voor de volle 100% in te zetten voor een partij die zich heel duidelijk wil inzetten voor alles wat met onze mooie plaats Apeldoorn te maken heeft.