08 Gavin Treep

Wat is je huidige functie voor de lijst van WijApeldoorn?
Gemeenteraadslid

Wat zijn je expertises / onderwerpen?
Mijn expertises zijn: veiligheid, kunst en cultuur, wonen en monumenten.

Wat is je geboortejaar?
1980

Wat is je geboorteplaats?
Dieren

Waar ben je opgegroeid?
Apeldoorn

In welke buurt/wijk/dorp woon je?
De Mheen

Beroep of maatschappelijke functie
Ik heb journalistiek en politicologie gestudeerd, werk als webredacteur.

Wat is je persoonlijke e-mail?
G.treep@apeldoorn.nl

Motivatie om actief te zijn in lokale politiek
Een mooier, eerlijker en leuker Apeldoorn. Daar gaat het ons om en daar werk ik graag aan mee. Een gemeente waar iedereen fijn kan wonen, ongeacht gender, seksuele geaardheid, etniciteit of religie. Een gemeente waar het leuk is om te wonen omdat er wat gebeurt. Grotere evenementen, maar ook kleinere die de inwoners zelf organiseren. En een gemeente waar we omkijken naar elkaar. Daar wil ik graag aan meewerken en daarom zit ik in de gemeenteraad.


WijApeldoorn is een partij waar ik me thuis voel. Een partij die je zoveel mogelijk vrij laat, maar er ook voor wil zorgen dat je in lastigere tijden kan terugvallen op een betrouwbare overheid. Een overheid waar je snel, makkelijk en laagdrempelig contact mee kan zoeken. En niet te vergeten een thuis is voor mensen die 50+ zijn, in een dorp wonen, een niet-Westerse achtergrond hebben, onder de noemer van LHBTQIA+ vallen of op een andere manier niet vallen onder het kopje ‘de gemiddelde Apeldoorner’. Want Apeldoorner zijn we allemaal, gemiddeld is niemand.

Welke kansen zie jij voor je gemeente Apeldoorn?
Apeldoorn moet werk maken van verduurzamen, de culturele sector en ons verenigingsleven beschermen, sport promoten en de zorg voor alle inwoners kunnen garanderen. Oud en jong. In de stad en de dorpen.