WijApeldoorn maakt lijsttrekker bekend

Apeldoorn – de kersverse lokaal progressief liberale partij WijApeldoorn heeft haar lijsstrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen 16 maart 2022 bekend gemaakt. Dit is Lilian Haak (56) geworden, de huidige fractievoorzitter.

Lilian Haak zal voor de gemeenteraadsverkiezingen 2022 de lijst van WijApeldoorn aanvoeren. Lilian zegt hierover: “Progressief, Lokaal en Liberaal. Drie belangrijke basiswaarden. WijApeldoorn een lokale partij die vooruit kijkt, die de vrijheid van de mens centraal stelt. Een partij die samenvoegt en verbindt. Een partij die rekening houdt met groepen die soms vergeten worden. Zo maken wij ons hard voor de dorpen, een zesde deel van de inwoners woont daar, toch gaat er in aandacht, geld en voorzieningen relatief minder naar toe. WijApeldoorn is er voor iedereen, onafhankelijk van je geloof, huidskleur of van wie je wilt houden. En dat doen wij lokaal, want we willen in onze gemeente geen last hebben van de problemen van de landelijke politiek. Ik denk dat iedereen wel kan begrijpen waarom ik trots ben dat ik van zo’n partij de lijsttrekker mag zijn.”

Tegelijkertijd is de partij nieuwe kandidaten aan het werven voor haar lijst. Als er Apeldoorners zijn die interesse hebben om politiek actief te worden, kunnen ze mailen met info@wijapeldoorn.nl.