Centrum Top Apeldoorn

Heb je een mening over wonen in de binnenstad? Winkeltijden? Meer horeca in het centrum? Juist meer auto’s en fietsen of Hoofdstraat Noord winkels omzetten naar wonen? Hoe anticipeer je op het veranderlijke gedrag van de consument: mogen ondernemers zelf hun winkeltijden bepalen? Heb je een opvatting over de toekomst van het shoppen in (fysieke) winkels? Nieuwe tijden, nieuwe uitdagingen, nieuwe keuzes. Op dinsdagavond 19 maart zijn we benieuwd naar jouw mening.

Hiervoor organiseert de politieke beweging WijApeldoorn de Centrum Top Apeldoorn over de binnenstad. Locatie: ACEC-café aan de Roggestraat. Genodigden: inwoners en ondernemers uit de binnenstad. Binnenlopen vanaf 19.00 uur, start 19.30 uur.
Lees verder onder de foto.

Opzet: Met een aantal sprekers die een kort statement maken willen we een discussie voeden. De reacties gebruikt de fractie voor de korte termijn (moties, vragen) en ook voor de langere termijn (verkiezingsprogramma). De volgende mensen hebben hun medewerking toegezegd aan de avond. Retailer Peter Rijkers (Oxener schoenen), kunstenaar River Roest, centrummanager Marco Bod, Saffira van Raaij (lid jongerenraad), Arnold Zweers, journalist en auteur en Larissa van der Vlist (Café de Paris en Horeca Nederland).

De WijApeldoorn-fractie is aanwezig om te luisteren en de deelnemers en sprekers te bevragen en het einde van de avond samen te vatten.

Kom je ook om je mening te geven? Aanmelden hoeft niet. Je bent van harte welkom in het ACEC-café vanaf 19.00 uur.


Centrum Top Apeldoorn

  • Datum: dinsdag 19 maart 2024
  • Locatie: ACEC aan de Roggestraat in Apeldoorn
  • Tijd: binnenlopen vanaf 19.00 uur, start 19.30 uur
  • Genodigden: inwoners en ondernemers uit de binnenstad
  • Aanmelden: niet nodig!